{{ message.message }}
{{ button.text }}

5 Maanden in blijde verwachting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hallo allemaal!!!!!!!!! Mijn naam is Tamara en ik ben inmiddels 5 maandjes onderweg van een meisje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afbeelding blog '5 Maanden in blijde verwachting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mijn naam is Tamara ben 5 maanden van een dochter daarbij slik ik en de vader antipsychotica dus je kan je voorstellen hoe verschrikt mijn psychiater keek toen ik hem vertelde dat mijn wens was uitgekomen samen met vriendlief Ramon hij plande gelijk een familie gesprek en een gesprek bij de POPpoli in het ziekenhuis Dat is voor patienten die het in hun hoofd halen om zwanger te worden 5 artsen tegenover je die zogenaamd het beste met je voor hebben. En natuurlijk alle overige instanties die zich met jouw kind gaan bemoeien zoals jeugdzorg als je geluk hebt voorzorg van de GGD en in mijn geval thuiszorg en natuurlijk niet te vergeten de opruimcoach en sociaal- psychiatrisch verpleegkundige. Ik accepteer want ik heb geen keus.Dat alles weerhoudt mij er niet van om van mijn zwangerschap te genieten samen met mijn Ramon!!!!!!!!!!!!!!! Misselijk ben ik eigenlijk nooit geweest. Ik had alleen last van oprispingen met maagzuur wat brandde in mijn keel op 9 mei 2014 had ik mijn 20 weken echo. (Ik was toen eigenlijk 19 weken.) We zagen ons meisje duimend en wel zich bewegen. Prachtig om te zien!! hoewel ik haar nog niet voel bewegen was het geruststellend om te zien dat ze het wel deed alles was goed en ze is gezond zelfs groter dan normaal. Maar ja met een vader van twee meter is dat natuurlijk niet zo gek!! mijn schoonmoeder barste in tranen uit bij de bewegingen van haar eerste kleinkind. Ze had me een Mickey en Minnie gegeven toen de verloskundige zei dat het een meisje was hield ik de Minnie omhoog  ze omhelsde mij en haar zoon en maakte foto's. iedereen was dolblij. Ik miste mijn moeder die helaas niet meer onder ons is. Als tweede naam krijg ze de naam van mijn moeder zo is ze toch verbonden met haar kleinkind.Zo nu zijn jullie bij gepraat. Tot de volgende X maar weer!! Groetjes Tamara.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je