Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • Flauwvallen

5 Dagen na mijn aanvaring met de stoep

Oftewel het flauwval incident van afgelopen zondag. Ik zie verschillende lieve berichtjes en vragen hoe het nu gaat. Even een kleine update.
5 jaar geleden

Mag ik je een tip geven. Haal bij bv de vitamin store van het merk solgar de gentle iron. Naam zegt het al vriendelijke ijzer. Speciaal voor makkelijkere opname en geen obstipatie.

5 jaar geleden

Zelf na beide bevallingen door een bloeding ook een erg laag hb gehad. Na de eerste bevalling 4.4(toen een bloedtransfusie gehad), en na de tweede 4.8, daarvoor ijzertabletten gekregen. Wat naast floradix werkt is roosvicee ferro. Niet heel lekker, maar werkt wel. En kreeg ook de tip om bij de ijzer extra vitamine c te nemen. Dat zorgt voor een betere en snellere opname van ijzer. Nu hopen dat je kleine snel in je armen mag sluiten en hoop dat je snel een beetje beter voelt

5 jaar geleden

Floradix slik ik al inderdaad. Die moest ik ook gewoon verder innemen. Maar heb wel een extra recept gekregen en slik nu dus dubbelop ijzer. ? En om obstipatie te voorkomen moet ik veeeeeeel water drinken erbij. Naja ik zat toch al niet veel op het toilet ofzo. ?

5 jaar geleden

Ik had na beide bevallingen een heel laag ijzergehale. Kreeg toen van de verloskundige de tip om floradix te nemen. Dit heb je als drankje (ontzettend vies) maar ook tabletjes. Ik mocht van haar de ijzertabletten niet slikken ivm obstipatie. Misschien dat dat je nog kan helpen