{{ message.message }}
{{ button.text }}

41 weken...strippen?

Gisteren stond het strippen in de planning. Er was alleen geen ontsluiting dus is het nu uitgesteld tot na het weekend.

Afbeelding blog '41 weken...strippen?' Achtergrond blur afbeelding

We gingen dus met onverrichte zaken weer naar huis. De baby lag goed, leek van buitenaf nog iets dieper ingedaald en heeft volgens de VK een flinke plas vruchtwater ons zich heen.  Dat kon zo inwendig voelen. Verder zat het daar binnen nog helemaal potdicht. 

Dus toen zijn we een drankje in het dorp gaan doen en hebben we een paar broeken gescoord voor manlief. Een beetje melig werden we er wel van maar ondertussen voelt het weer als vanouds. Ik ben zwanger en het voelt alsof dat nog wel een poosje zo blijft. Een beetje een schijnveiligheid. Alsof er zonder dat strippen ineens geen mogelijkheid is om spontaan weeën te gaan krijgen. Het tegenovergestelde is nog eerder aan de orde: ook met het strippen is er een aanzienlijke kans dat er niet iets op gang wordt gebracht. Gekke fase is dit. En dus gaan we vanmiddag toch nog even naar dat feestje waarvan we er al lang vanuit gingen dat we daar niet bij zouden gaan. Ik heb zelfs last-minute oppas geregeld voor Jasper. Heerlijk hoor zo'n altijd beschikbaar buurmeisje! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je