{{ message.message }}
{{ button.text }}

4 weken zwanger. Iemand moet het weten!

Deze week ben ik vier weken zwanger. Moet ik echt nog 6 tot 8 weken mijn mond tegen iedereen houden?

Afbeelding blog '4 weken zwanger. Iemand moet het weten!'

15-11-2014 t/m 21-11-2014. De vierde week dat ik zwanger ben. Ik merk dat ik het moeilijk vind dat ik met niemand over mijn kwaaltjes kan praten. Mijn man is mijn gekwebbel inmiddels ook wel een beetje zat en kijkt volgens mij een beetje op tegen de komende 8 maanden. Misschien moet ik toch maar eens van gespreksonderwerp veranderen?

Maar met wie moet ik het dan hebben over die pijnlijk borsten, die buikkrampen en alle nieuwe symptomen. Het lijkt wel alsof er tot nu toe elke week een symptoom extra bij komt.

Week 2: pijnlijke borsten.
Week 3: buikkrampen.
Week 4: Last van mijn onderrug.
En ik heb continue honger. Al vanaf week 2. Ook was ik gisteren behoorlijk emotioneel. Oei, dat houdt toch niet 8 maanden lang aan?

Van de week ben ik bij mijn beste vriendin om de thee gegaan. En ja hoor, ik flapte het grote nieuws er gewoon uit! Eindelijk iemand die het weet en waar ik mee kan praten. Leuk feitje: zij en haar man zijn ook bezig voor hun eerste kindje. Deze maand start voor hun ronde 2. Spannend!

En zo heb ik opeens toch iemand met wie ik hier eindeloos over kan praten en wordt mijn man een beetje ontzien. Fijn voor hem, fijn voor mij!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je