{{ message.message }}
{{ button.text }}

3de trimester, CP, gezelligheid

in de drukke decembermaand is ook mijn derde trimester gestart! dat betekend aftellen.

Afbeelding blog '3de trimester, CP, gezelligheid'

Werk sinds vandaag 50% had gewoon te veel last van harde buiken op mijn werkdagen en kon dan thuis bijna niets. Lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Nu geeft het mij wel rust dat ik maar 3 x 4 uur hoef te werken per week en de komende 2 weken maar 1 x gezien het kerst is en oud en nieuw!

Buikje groeit goed en kleine man ook! Controle bij de verloskundige is nu elke twee weken omdat ik centering volg. Dat is controles in groepsverband met nog zo'n 7 dames allemaal half febr half maart uitgerekend. Op zich een leuk project alleen mis ik soms de een op een aandacht. Gelukkig mag je altijd nog extra bellen voor een afspraak als je je zorgen maakt of een keer niet kan, het zijn namelijk bijeenkomsten van 19.00-21.00 best lang. Maar wel gezellig. Afgelopen keer hadden we het over de bevalling.... tja... wat moet je daar over zeggen. Moet zeggen ondanks dat het de tweede is ben ik nu wel meer op de hoogte van alle mogelijkheden. We willen graag in het ziekenhuis bevallen maar nu ook de mogelijkheden gehoord van de baar kruk en bad. klinkt allebei ook wel gunstig al ben ik volgens mij meer een type van normaal in bed hahaha.

Kamertje krijgt steeds meer body en afentoe komen er wat nieuwe spulletjes binnen, blijft leuk babyshoppen en cadeautjes krijgen!!!

Nu tijd voor een broodje!!! tot Blogs

ene natuurlijk met Serious Reqeust op de achtergrond!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je