Snap
  • Zwanger

39 weken plus 6 dagen

Middels de struisvogel methode heb ik lang mijn kop in 't zand kunnen verbergen. Maar nu is de uitgerekende datum morgen.

En kan ik er niet langer omheen dat binnen nu en korte tijd de baby komt. En dus ook de bevalling begint. Aangezien Jasper op de uitgerekende datum is geboren en dat is wat t we kennen hebben we de afgelopen tijd ook steeds gezegd dat dit weer zo zal gaan. Haha.. een grapje met een serieuze ondertoon. Het zou betekenen dat het vandaag in gaat zetten.. En toen ik vannacht van die zeer onprettige pijnen kreeg in m'n lijf,  geen weeën, begon ik hem ook al een beetje te knijpen. Ik heb zo geen zin in pijn. Tja wie wel waarschijnlijk. Ik vertrouw er een beetje op dat ik weer in die 'ik kan dit modus' terecht kom. 

Als de bevalling op gang komt mag Jasper naar opa en oma. Maar ook dat is lastig plannen. Maken we hem snachts wakker? Laten we hem bij de eerste wee al ophalen?  

Ik las van de week overigens iets over de term loedermoeder, ik heb me er verder niet in verdiept. Maar de uitleg  of de blog sloot precies aan bij wat ik zou kunnen zeggen. Heerlijk,  wat een herkenning!

7 jaar geleden

Spannend! Succes! En die modus 'ik kan dit' gaat vast helemaal goed komen!

7 jaar geleden

Thnx!

7 jaar geleden

Spannend! Ik hoop voor je dat de bevalling inderdaad snel start en hopelijk enorm meevalt.. Al hoort de pijn er helaas wel bij. Onze kleine komt volgende week via geplande keizersnede ter wereld (ik ben nu 38 weken + 3 dagen zwanger). Al heb ik vanaf maandagnacht al af en aan weeën. Ik wens je veel sterkte, succes en kracht.. Het gaat vast helemaal goed komen! En geniet ervan wanneer jullie kleine op je buik wordt gelegd... ;)