{{ message.message }}
{{ button.text }}

39 weken plus 6 dagen

Middels de struisvogel methode heb ik lang mijn kop in 't zand kunnen verbergen. Maar nu is de uitgerekende datum morgen.

Afbeelding blog '39 weken plus 6 dagen'

En kan ik er niet langer omheen dat binnen nu en korte tijd de baby komt. En dus ook de bevalling begint. Aangezien Jasper op de uitgerekende datum is geboren en dat is wat t we kennen hebben we de afgelopen tijd ook steeds gezegd dat dit weer zo zal gaan. Haha.. een grapje met een serieuze ondertoon. Het zou betekenen dat het vandaag in gaat zetten.. En toen ik vannacht van die zeer onprettige pijnen kreeg in m'n lijf,  geen weeën, begon ik hem ook al een beetje te knijpen. Ik heb zo geen zin in pijn. Tja wie wel waarschijnlijk. Ik vertrouw er een beetje op dat ik weer in die 'ik kan dit modus' terecht kom. 

Als de bevalling op gang komt mag Jasper naar opa en oma. Maar ook dat is lastig plannen. Maken we hem snachts wakker? Laten we hem bij de eerste wee al ophalen?  

Ik las van de week overigens iets over de term loedermoeder, ik heb me er verder niet in verdiept. Maar de uitleg  of de blog sloot precies aan bij wat ik zou kunnen zeggen. Heerlijk,  wat een herkenning!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je