{{ message.message }}
{{ button.text }}

39 weken en 1 dag...

Afbeelding blog '39 weken en 1 dag...' Achtergrond blur afbeelding
Vandaag moesten we weer naar het ziekenhuis voor controle het is vandaag 39weken en 1 dag, sinds gisteren zitten er witte dingetjes in mijn urine en ze zeiden in het ziekenhuis al dat het afkomstig is van de kleine en het gaat nu niet lang meer duren zei ze al maar ja dat zeiden ze vorige week ook al en de kleine zit nog steeds lekker in mijn buik. Het is alweer flink ingedaald en moet ook ontzettend vaak naar het toilet, wordt er helemaal gek van helemaal s' nachts dan lig ik bijna te slapen en dan moet ik weer. De kleine zag er goed uit en ook het vruchtwater zag er goed uit, het is nog steeds een klein kindje. Mochten de vliezen breken dan moeten we gelijk het ziekenhuis bellen omdat het in een stuit ligt. Ze zei ook in het ziekenhuis stel dat het in week 41 nog niet geboren is dan moeten we bespreken over een keizersnede want ze kunnen het niet inleiden omdat het in een stuit ligt, dus we gaan gewoon hopen dat het dit weekend spontaan gebeurd. Vandaag hebben mijn vriend en ik een videocamera gekocht want ja alles gaat op de film, niet de bevalling wat jullie misschien gaan denken :) De oma's zitten ook helemaal in spanning. We moeten nu 6 juni terug komen maar ja we hopen natuurlijk dat we dan allang de bevalling achter de rug hebben, ik ben namelijk 2 juni uitgerekend. Ik voel wel dat het met de dag zwaarder gaat worden en ben nu ook erg snel moe, maar ja dat hoort er allemaal bij...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je