{{ message.message }}
{{ button.text }}

#38: Yes, yes & nog eens YES!!

3 maanden naar de miskraam uiteindelijk toch nog goed nieuws.

Afbeelding blog '#38: Yes, yes & nog eens YES!!' Achtergrond blur afbeelding

Zoals jullie weten hebben wij in Juli 2018 een miskraam gehad. Het was zwaar en best heftig om te verwerken. Uiteindelijk allemaal goed gekomen en is het vruchtje er vanzelf af gekomen. Gelukkig..

Wij hadden toen gedacht om eerst even lekker op vakantie te gaan naar Turkije en dan naar de vakantie zien we wel weer hoe het loopt. Met de hoop weer snel zwanger te zijn.

Uiteindelijk hadden wij 19 oktober 2018 een positieve zwangerschapstest in onze handen. Dus ik meteen weer naar de verloskundige gebeld met het goede nieuws.

Toen mochten wij 9 november voor onze eerste echo naar het ziekenhuis komen. En ja hoor het was perfect en alles zag er mooi uit! Ook een snel kloppend hartje gezien!! :-)

7 December zouden wij de termijnecho hebben maar er is iets tussen gekomen waar door ik de afspraak heb moeten verzetten. Toen mochten wij Gisteravond (3 december 2018) komen en oo wat zag het er geweldig uit!!

Goed gegroeid en wederom weer een mooi kloppend hartje!! Ben nu 10+2 en 30 Juni 2019 uitgerekend. Wat dus in houd dat ik met de zomer heeeeerlijk verlof heb!!!

Nou dit was mijn blijde nieuws die ik even wou delen met jullie!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je