{{ message.message }}
{{ button.text }}

38 weken zwanger en mijn man heeft corona ...

Afbeelding blog '38 weken zwanger en mijn man heeft corona ...'

Zo daar lig ik dan in bed ... Helemaal alleen ...Mijn man ligt 1 verdieping lager ( lekker rustig zou je zeggen ) behalve het feit dat ik ieder moment een kind kan baren en mijn man positief is getest op covid 19 en net tussen neus en lippen door vertelde dat hij toch wel beetje benauwd werd ... 

Laten we heel eerlijk zijn ...het is nu niet leuk om zwanger te zijn ...ik had me er zo op verheugd. Geen lange zomer om mijn buik te showen ... Geen lunch / dinnerdates met vriendinnen ...Je probeert toch voorzichtig te zijn met opa's en oma's want je weet maar nooit ... Het is dat Social media bestaat anders had niemand überhaupt geweten dat ik zwanger was en dan had niemand mijn buik zien groeien ...( Heel overdreven dit i know ) maar leuk is anders ! 

Bijna 9 maanden zijn we overal doorheen gefietst thank god ! En af en toe maakten we dan ook een grapje je zal maar net voor je bevalling corona krijgen ...tja wat een hard gelach ... Goeie grap ! Totdat eergisteren mijn man een positieve uitslag kreeg na het testen omdat hij niet lekker was ...Zal wel een "griepje" zijn maar we nemen het zekere voor het onzekere ...

Paniek in de tent ...eerst dringt het niet door omdat je het niet verwacht maar dan ga je nadenken ... Wat nou als ik ook positief ben ...ik moet straks nog een hele prestatie leveren ...hoe zit het met de baby en met de kraamzorg en mijn laatste afspraken zoals kapper , nagels , wenkbrauwen ( je moet natuurlijk wel alles bijhouden en in style bevallen) Nee maar ff zonder gein je hoofd draait ineens overuren. Mijn zoontje van 2 kan ook niet naar de peuterspeelzaal en naar oma wat eerlijk gezegd mijn enigste rustmomenten nog zijn. So far mijn 2 laatste rustige weekjes...

Snel mezelf ook laten testen en godzijdank ben ik negatief getest !! Maar mijn moeder is ook positief getest dus ik ben nu al met 2 personen in aanraking geweest die het virus bij zich dragen ... En deze moeder / oma zou op ons zoontje passen wanneer de bevalling begint ... 

Dussss ik ga proberen zoiezo komende week mijn benen bij elkaar te houden ... En niet te bevallen !! Want als het 1 deze dagen gebeurd kan papa zijn nieuwe aanwinst niet vast houden ...mama krijgt geen kraamzorg ... Geen oppas voor de kleine / grote man en ga zo maar door ...

 Ohja en ondertussen proberen we zelf ook geen corona op te lopen dus as we speak stuur ik een appje naar de 1ste verdieping vanaf zolder naar mijn man ...Slaap lekker lief ik hou van jou morgen gezond weer op ...we can do this ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je