{{ message.message }}
{{ button.text }}

37 Weken zwanger!

Vandaag precies 37 weken zwanger, spannend, want vanaf vandaag mag de baby officieel geboren worden! Hoe lang zou het nog duren?

Afbeelding blog '37 Weken zwanger!'

Vandaag ben ik precies 37 weken zwanger! Spannend! Officieel mag de baby nu geboren worden...
Wanneer het nu begint, mag ik thuis blijven (ik weet nog niet of ik dat wil of dat ik toch naar het ziekenhuis wil...). De baby is nu zo goed als "af"!

Spannend, want je weet nooit wanneer het gaat gebeuren, het kan vanavond (of over een half uurtje!) gaan gebeuren, maar het kan ook nog vier weken duren!
Ik ben heel erg benieuwd naar de baby! Krijgen we een meisje of jongetje en hoe ziet zij of hij eruit? (Zo'n pretecho is natuurlijk superleuk, maar in het echt is het toch anders ;-))
De babykamer is er klaar voor, ons bed staat op klossen (lekker hoog), de enveloppen voor de geboortekaartjes zijn geschreven en de postzegels zitten erop, we hebben 2 namen (meisjesnaam en jongensnaam)... Nu de baby nog!

Van ons eerste kindje ben ik op de uitgerekende datum bevallen, dus wie weet dit keer weer... :-)
We wachten rustig af. Wanneer de kleine er klaar voor is, zal ik het wel merken! Voor nu genieten we nog maar lekker van mijn zwangerschapsverlof met dit heerlijke zomerse weer! Ik heb in elk geval nog genoeg te doen en even lekker niks doen is ook wel fijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je