{{ message.message }}
{{ button.text }}

35 weken zwanger nog 5 weken tegaan

placenta lag bij 20 weken voor de uitgang met 34 weken opnieuw gekeken

Afbeelding blog '35 weken zwanger nog 5 weken tegaan' Achtergrond blur afbeelding

Met 20 weken zagen ze dat me placenta voor de uitgang lag.En dat komt bij meerdere vrouwen voor dus niks enstigs zeiden ze.Met 34 weken moesten ze weer kijken of dat de placenta verschoven was meestal verschuift de placenta ook na mate je baby groter groeit zo niet dan hadden ze al gezegt dat ik dan een keizersnee zou krijgen.Dus daar zat ik dan 14 weken in spanning of dat het bij 34 weken de placenta verschoven was.Ik wilde geen keizersnee.Een vriendin van me die was na een keizersnee echt gewoon lang uit de running en de herstel ervan kan soms lang duren dus nee daarom wilde ik het niet maar als het niet anders kan  dan had ik wel als besluit als die kleine het maar red en gezond is.Gelukkig het gingen die 14 weken snel en kreeg ik 29 September  de echo om te kijken of me placenta was verschoven. Maar kon eerste even genieten van de kleine die gingen ze nog even controleren voordat ze inwendig gingen kijken en meten hoeveel ruimte ertussen zat. En gelukkig me placenta was verschoven het ligt nog wel iets voor de uitgang maar niet in de weg om gewoon te kunnen bevallen.Ik was best opgelucht maargoed moet niet te snel juichen want alles kan anders lopen dan ik zou willen straks wil het kind er niet uit :p.Alles komt goed blijf positief

Nog 5 weken tegaan en dan kan ik onze wondertje lekker knuffelen en vast houden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je