{{ message.message }}
{{ button.text }}

35 weken plus 2 dagen

Het lijkt weer eens binnen te komen.. er komt echt een 2e kindje. Dus ook een 2e bevalling, een 2e kraamtijd... een leven met 2 kinderen!

Afbeelding blog '35 weken plus 2 dagen' Achtergrond blur afbeelding

Het lijkt weer eens binnen te komen.. er komt echt een 2e kindje. Dus ook een 2e bevalling, een 2e kraamtijd... een leven met 2 kinderen! 

Hoe cliché.. nu de 2e week van mijn verlof is begonnen lijk ik steeds bewuster te worden van deze feiten. En hoewel zwanger zijn niet echt mijn ding is koester ik deze tijd wel. Want straks komt er dus een 2e bevalling.. om nog maar niet te spreken van de tijd die daar op volgt. Niet dat het allemaal zo verschrikkelijk was de vorige keer. Maar intens was het wel, en het liep allemaal niet super soepel. Aan de andere kant.. als het allemaal maar goed gaat en de baby gezond is!  Over 5 weken al uitgerekend en dan begint het allemaal weer opnieuw. Pfff .. gelukkig bestaat mijn nesteldrang uit geld uitgeven, volgens mij hebben we echt nog een paar rompertjes nodig!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je