{{ message.message }}
{{ button.text }}

30 zwangerschapskilo's met happy ending!

Wat kun je je ellendig voelen door de kilo's die er bij op komen tijdens de zwangerschap! Nergens voor nodig, tijd om te gaan genieten!

Afbeelding blog '30 zwangerschapskilo's met happy ending!' Achtergrond blur afbeelding

precies vorig jaar om deze tijd knalde ik zowat uit elkaar. Voordat ik zwanger werd had ik altijd netjes maatje 36-38 en woog ik 65kg. Tijdens mijn zwangerschap zag ik het tellertje van de weegschaal alleen maar meer naar rechts heen gaan. Kleding was niet aan te slepen want ik begon met maatje m en eindigde in een xxl! Om precies te zijn was ik 32kg aangekomen. Ook opmerkingen van andere mensen zoals; "zit er een tweeling in" of "jij hoeft zeker niet lang meer" terwijl je nog maar op de helft van je zwangerschap zit, hielpen niet echt mee. Terwijl het juist een van de mooiste momenten van mn leven moest zijn voelde ik me alleen maar down. 

Precies een jaar geleden bevallen van een gezonde boy! Natuurlijk de mooiste, knapste & liefste (maar die hebben we allemaal;)

Voor het einde van het jaar had ik toch echt alle 32kg er weer af! Geen extreem dieet of gesport maar simpelweg door elke dag een uur te gaan wandelen met kind en hond & gezond 3 keer per dag te eten. 

Wat hadden alle haren op mn hoofd spijt dat ik niet elke dag heb genoten van mijn zwangerschap & alle kleding maat 36 uit frustratie maar had weggegooid;)

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je