Snap
  • Zwanger

3 maal vader,makkelijk ?????

Wordt het na 2 zwangerschappen makkelijker om vader te zijn, of niet..............?

Nu we weer zwanger zijn zou het zwanger zijn en vader worden toch wel een bekend trucje moeten zijn.

je weet wat er komt, je neemt makkelijker beslissingen hierin, je regelt alle voorwaarden die nodig zijn voor een goed welkom van de derde.

echter is dit trucje voor de omgeving ook al 2 keer eerder geweest en reageren ze alsof het nieuw is,alsof je alle adviezen nogmaals nodig hebt om te beslissen en wordt je maar minimaal geholpen omdat men er vanuit gaat dat je het toch allemaal wel weet.

Er worden zelfs vele verwijten en veroordelingen naar je toegesmeten.

Wie je wel niet bent om in deze economisch slechte tijden een derde kind te nemen.

Het zal wel een ongelukje zijn of was het wel gepland, is de meest gehoorde reactie.

Ook zijn er nu 2 kindjes die ook aandacht en voorbereiding nodig hebben, de zwangerschap verloopt heel anders dan de eerste 2 en de leeftijd zit ook dichter bij het midlife niveau.

al met al is het niet goed te zeggen of vader worden van een derde makkelijker is of moeilijker.

9 jaar geleden

Dank je, we gaan ook gewoon genieten.

9 jaar geleden

Bedankt voor je positieve reactie. ik hoop dat anderen hier ook hoop uit kunnen putten.

9 jaar geleden

Wat een vervelende reactie toch, voor een derde gaan is niet velen gegeven tegenwoordig.Als ik kijk naar vroeger zie ik gezinnen van meer dan 10 kinderen.Laat je man niet te veel twijfelen, ga ervoor.

9 jaar geleden

Hoe herkenbaar wat je schrijft. Mijn man had al een zoon van toen 16, er werd even duidelijk gemaakt dat het nu anders is om kinderen te krijgen (o ja?!?), wat hem en ons bezielt om in deze economie nog aan kinderen te denken . En dat nog wel van mijn ouders. Ook nog een leuke uitspraak, welke ik miste in je verhaal, maar heel vaak hebben gehoord: je weet toch dat mensen sneller scheiden tegenwoordig, dat je alleenstaande ouder wordt he. Wat bezielen de mensen om zich met ons te bemoeien?? Dus ik zeg: geniet van je gezin, jullie weten het immers het beste wat voor jullie goed is