{{ message.message }}
{{ button.text }}

3. Jup, het is echt zo

Verbaasd keek hij me aan. Als of hij wilde zeggen nu al? Zo dacht ik zelf namelijk ook!

Afbeelding blog '3. Jup, het is echt zo '

Ja het is echt zo! We zijn zwanger. Al geloofde manlief de test met twee streepjes niet helemaal. Hij zei dan ook “we gaan naar de winkel, ik wil zo eentje waarop staat zwanger of niet zwanger”.

Die test moest even wachten, we wisten het nog geen kwartier of mijn moeder stond op de stop. Ze kwam de muur even bekijken.. Volgens mij gedroeg ik me als een volslagen idioot, maar achteraf had zij niks gemerkt. Op naar de winkel, het wachten op zo test (al weet je het antwoord eigenlijk al) lijkt weer een eeuwigheid te duren maar ook hier verscheen in het schermpje zwanger.

Ik ben opgegroeid in een fijne familie, goed contact en we delen eigenlijk een hoop met elkaar. We waren er dan ook snel uit om het dat weekend onze ouders nog te vertellen.

Ik dacht, ik wil iets origineels en niet gewoon zeggen surprise, we zijn zwanger. Ik bakte een cake en dacht, ik doe daar roze en blauwe muisjes in. Op visite bij m’n ouders met de hele bups (broer/zus en aanhang) en tijdens het snijden zouden ze het zien.

Niet dus, ik wachten en wachten.. Uiteindelijk zaten we en zag ik dat die muisjes natuurlijk gesmolten waren! Haha lekker slim van me. En toen ik de opmerking gaf, er hoort eigenlijk wat in te zitten riep mijn zwanger gelijk: Je bent zwanger!

Yeaaaaah! Blijdschap van iedereen.
Die maandag maar gauw het ziekenhuis bellen. Omdat ik diabetes type 1 heb moest ik gelijk streng op controle voor de zwangerschap en om mijn suikers goed te regelen.

Over mijn zwangerschap in combinatie met DM1 vertel ik in de volgende blog meer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je