{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 jaar later en eindelijk zwanger!

Afbeelding blog '3 jaar later en eindelijk zwanger!' Achtergrond blur afbeelding

Eindelijk na 3jaar waren we zwanger. We konden het niet geloven.

Al een hele week dacht ik voel me niet lekker maar ik had ook nachtdiensten en dan voel ik me ook niet helemaal lekker. Het enigste wat ik wel raar vond was dat ik pijnlijke borsten had. Ik was ook misselijk erbij maar dat heb ik wel eens vaker tijdens de nachtdiensten. Toch op zaterdag maar een test gedaan en die was positief. Geheel verbaasd deze meteen laten zien aan de aanstaande papa. Beide nog verbaasd hadden we zoiets van nog een test doen, maar die hadden we niet in huis en zijn we dus gaan halen voor de dag erna te doen. Die dag vierde ik mijn verjaardag en had ik wat liefmans ingeslagen. Deze toch maar niet gedronken toen. Dag erna toch nog een test gedaan (clearblue want ja ik dacht die zijn beter) en die was ook positief! Jeej eindelijk! Die dag gingen we ook nog eens na pinkpop toe. Daar liep ik dan gedachten ergens anders en kotsmisselijk maar dolblij. 

2 weekjes later hadden we dan eindelijk de echo en zag we van onze kleine man het hartje kloppen. Intens blij en gelukkig waren we. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je