{{ message.message }}
{{ button.text }}

#3. Boys or Girl?

Soms loopt het leven anders, heel anders. Ik had dan ook nooit gedacht dat ik nu voor de derde keer zwanger zou zijn. Maar de wens voor twee kinderen naast me was zo groot. En nu is nummer drie onderweg!

Afbeelding blog '#3. Boys or Girl? '

Het klinkt een beetje raar en ik merk dat ik er zelf ook ontzettend mee worstel. Straks heb ik drie kinderen maar waarvan er maar twee bij ons zullen zijn. In het praten en in het doen loop ik er soms tegen aan. En daarmee bedoel ik echt niet dat ik Jayden wil vergeten of vergeet, in tegendeel zelfs maar het is soms zo lastig. Want er zitten er maar twee in de auto straks, er spelen er maar twee samen.. 

Inmiddels zijn we 15 weken onderweg en ik besef maar al tegoed dat ook dit nog mis kan gaan maar daar probeer ik maar niet te veel over na te denken. Ik probeer voor uit te kijken en plannen te maken. Hier voor wouden we dan ook graag het geslacht weten en dit kregen we gister te horen. 

Jayden en Fayen krijgen er een zusje bij! 

En misschien krijg ik nu veel over me heen maar ik wil toch eens vertellen wat dat met me doet. Ik zag mezelf vroeger als mama van een jongen en een meisje en toen dit zo bleek te zijn (ook op de manier van ons) voelde ik me ook trots. Ik voelde bij beide al snel wat het was en dat gevoel klopte. Maar dit keer had ik geen gevoel, geen gedachte of wou ik het misschien niet voelen? 

Ik moet dan ook eerlijk toegeven dat ik er gister toen we het hoorde wel echt even bij stil moest staan. We zullen in ons gezin nooit een jongetje zien groot worden, dat had me ergens toch wel mooi geleken, en begrijp me niet verkeerd niks of niemand had Jayden vervangen maar om de dromen die we voor hem hadden dan uit te kunnen voeren leken me mooi. Plus het feit dat we een jongensnaam al hadden, dat was lekker makkelijk geweest haha. 

Maar dit alles hoe ik even dacht, hoe ik het even voelde neemt niet weg dat we ook met dit Babykleding in mijn buik heel blij zijn. Toen we wisten dat we een meisje kregen zijn we gelijk even langs de winkel gereden en hebben we wat leuks gehaald, en hoe leuk, dezelfde kleding van kleine en grote zus! 

Het enige waar ik een beetje bang voor ben is de buitenwereld. Je merkt het nu al een beetje met de opmerkingen mietjes maken grietjes, of wat leuk twee meiden. En ik weet heus wel dat dat niet zo bedoeld is maar toch voelt het als een soort steek.. En lieve Jayden wij gaan jou echt niet vergeten want je hoort bij ons, bent verweven in ons leven maar ik ben soms zo bang dat de buitenwereld dat wel een beetje doet, en dat doet me pijn. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je