{{ message.message }}
{{ button.text }}

2e zwangerschap apart bloed anti-1 deel 1

Ik heb een aparte bloedgroep anti-i dit komt maar voor bij een aantal geregistreerde mensen in Nederland.

Afbeelding blog '2e zwangerschap apart bloed anti-1 deel 1' Achtergrond blur afbeelding

Ik kwam erachter een dag voor kerst dat ik zwanger was. Was zo dolblij! Samen met Jayden een doos gemaakt voor papa met allerlei babyspullen erin inclusief test. Kerstavond aan Jack gegeven die was ook heel erg blij. Een paar dagen later kreeg ik een bloeding dacht dat de grond onder me voeten vandaan gleed. Die maandag de verloskundige gebeld en ze zei dat ik rekening moest houden met dat het een miskraam kon zijn. We konden die woensdag gelukkig terecht voor een echo. Alles zag er goed uit! Gelijk nog een afspraak gemaakt voor een echo een paar weken later daar was een prachtig kloppend hartje op te zien. Nu konden we weer rustig ademhalen :) Gesprek gehad bij de verloskundige en kon alles gaan regelen. Uiteraard moest er ook bloed geprikt worden. Kreeg naar een paar dagen een telefoontje van de verloskundige dat er te weinig bloed was om te onderzoeken ik weer terug en daarna nog een keer omdat ze allebei de keren nog steeds niet voldoende bloed hadden. Bij de laatste bloedafname duurde het erg lang voordat de verloskundige de uitslag terug had. Ze gingen bellen waarom dit zo lang duurde en ze zouden mij weer bellen hoe en wat. Uiteindelijk kreeg ik een dag later een telefoon gesprek van de verloskundige en die vroeg of ik even de tijd had. Ze vertelde mij dat je irregulaire antistoffen heb en dat ik een anti-i heb en dat komt maar voor op 3 geregistreerde mensen in Nederland en dat dit eigenlijk alleen bij mensen voorkomt die een bloedtransfusie hebben gehad. Die heb ik niet gehad dus het was allemaal heel erg raar en apart. Er kwam zoveel informatie bij me binnen dat ik het op een gegeven moment niet meer snapte hoe en wat. We werden door gestuurd naar de gynaecoloog. Over het vervolg zal ik een nieuwe blog schrijven anders word het zo lang ;) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je