Snap
  • Zwanger
  • post

2de echo

echo gehad en het gaat goed

Vandaag 2 de termijn-echo gehad. Warempel het gaat goed met de kleine spruit. IK had slecht geslapen en was een beetje bang voor wat er komen zou. Ik moes alleen man lief had late dienst en kon niet mee. Eenmaal aangekomen moest ik wachten, o ik hou het nie meer. Toen werdt ik binnen geroepen. Eerst wat gepraat over hoe ik me voel en hoe ver ik ongeveer zou zijn. Toen was het zo ver, ik mocht op de tafel gaan liggen. Het licht werdt gedimd zodat we het goed konden zien. En ja hoor het was al een stukje gegroeit, het hartje klopte flink. Wat was ik opgelucht en blij dat 'gupke' het goed doet. Toen zag ik het hoofdje en 2 armpjes ook de beentjes heb ik gezien en het lag met de ruggenwervel in het gezichts beeld. Wat een schoon kindje, en wat jammer dat mijn manneke dit nie kon zien. Toen gingen we samen kijken hoe ver ik ongeveer ik ben.En weer zit ik er een week naast. Ik zelf dacht da ik 10 weken was maar ik ben woensdag pas 9 weken zwanger, wel jammer dat ik nog nie zo ver ben maar wel blij da het goed gaat. Ik geniet gewoon van dit kleine wonder en het is ons in 1 x gelukt. Dit kleintje gaat het redde ik voel het gewoon.8 januari nieuwe afspraak maar dan om het hartje te horen. Kan nie wachten tot het zover is.

10 jaar geleden

dat is minder dat je diastase hebt. hopelijk heb je er nie veel last van. ik ben nog wel misselijk maar met vlagen.de moeheid daar heb ik geen last meer van. ik probeer onze oudste, een dochtertje zoveel mogelijk mee te nemen na de vk en overal erbij te betrekken. willen jullie weten wat het wordt, ik nie alleen da het gezond is. mijn man de wil het wel weten.

10 jaar geleden

bij ons ook alles goed...hier wel al een flink buikje maar mijn buikspieren zijn al niet zo best en ik heb een diastase , dan heb je in het midden een soort gat in de buikspieren zitten...dit heb ik vanaf mijn eerste zwangerschap. Daardoor heb ik al vanaf 6 weken het gevoel dat mijn taille verdwenen is...nou ja...wat maakt het uit, je krijgt er zoveel voor terug !Misselijkheid is helaas nog niet echt over hier...maar hopelijk komt dat ook nog.

10 jaar geleden

Hey hier gaat alles goed. Ben bijna 14 weken en de kleine groeit goed. Heb het hartje al horen kloppen, net een trein. Het buikje wil nog nie echt groeien maar da maakt nie uit, had ik bij de eerste ook. Wel met vlagen misselijk geweest en moe. Nu gaat het gelukkig weer. En bij jullie??

10 jaar geleden

Hoe gaat het nu daar bij jullie ?