{{ message.message }}
{{ button.text }}

29 weken zwanger en me dreumes doet t goed

Wachten tot t december is en ik eindelijk kan bevallen zodat een groot gedeelte stress voorbij is

Afbeelding blog '29 weken zwanger en me dreumes doet t goed' Achtergrond blur afbeelding

Bijna 29 weken zwanger nog 2 dagen. Ik tel de weken echt af! Want een fijne zwangerschap is mij niet bekend helaas. En dan met een dreumes erbij die het downsyndroom heeft en dus extra veel aandacht nodig heeft kost veel energie die ik nauwelijks nog heb. Maar toch elke dag mezelf 110% inzetten gewoon omdat ik dat als moeder graag doe. Me kids gaan voor alles!! Gaat t even lastig met mijn humeur dan zet ik dat opzij tot ik alleen ben. Voor me mannetje kan ik blijkbaar bergen verzetten. Hij is ook zo lief! En juist door zijn downsyndroom heb ik geleerd geduld te hebben. Ondanks dat ik jaren lang moeite had met mijn borderline gaat ook dat me nu Super goed af. Moeder zijn heeft me ten goede veranderd. Straks als me volgend kindje rond december word geboren word het waarschijnlijk nog zwaarder maaaaaaaar denk dat ook dat wel goed komt. Waar een wil is is een weg! Ik wil een goede moeder zijn en dit gaat mij lukken. Over een paar jaar zal t weer wat makkelijker worden denk ik en hoop ik.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je