{{ message.message }}
{{ button.text }}

29 dagen te gaan

Bang maar nieuwsgierig

Afbeelding blog '29 dagen te gaan' Achtergrond blur afbeelding

Nog 29 dagen te gaan en wat wordt ik bang. Bang dat ik een slechte moeder word. Bang dat ik iets vergeet. Bang dat ik iets niet weet. Maar wat ben ik nieuwsgierig naar ons prinsesje. Welke kleur ogen krijgt ze? Welk kleur haar. Hoe gaat mijn hond reageren bij eerste ontmoeting. Komt ze op tijd of eerder of laat? Word helemaal gek van mezelf...hadden jullie dat ook?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je