{{ message.message }}
{{ button.text }}

26 augustus 2010 ~ een dag om nooit te vergeten!

Wij dachten dat ik ongeveer 20 weken zwanger zou zijn maar ik was dus al 25 weken en 3 dagen zwanger.. Lees de hele blog!

Afbeelding blog '26 augustus 2010 ~ een dag om nooit te vergeten!'
26 augustus 2010, inmiddels alweer 2 jaar geleden. Een stress volle dag. Deze dag hadden Robert en ik de eerste afspraak bij de verloskundige. Normaal gesproken is dit al ontzettend spannend maar voor ons denk ik wel een paar keer zo erg. We wisten namelijk al dat ik langer zwanger was dan de befaamde 12 weken. Hoeveel precies ? We dachten ongeveer 20. We waren de hele ochtend al druk bezig geweest met het zoeken van een woning, en we hadden lekker samen geluncht om zo de dag maar door te komen. Ik weet alles nog precies. Om half 4 hadden we pas een afspraak en de middag begon wel aardig lang te duren. Ik was inmiddels hondsberoerd van de zenuwen.

20 Weken zwanger?

Eindelijk was het half 4, we werden naar binnen geroepen en mochten gelukkig direct al een echo laten maken. Daar kregen we nog een grote klap. Wij dachten dat ik ongeveer 20 weken zwanger zou zijn maar ik was dus al 25 weken en 3 dagen zwanger.. SHOCK! Alles wat verteld werd raasde langs me heen en heel langzaam biggelde er een traantje over mijn wang. Hoe kon ik niet weten dat ik zwanger was? En hoe moeten we nu verder? Dit is een foto van onze eerste echo, hij paste er niet eens meer volledig op! Op de echo zag alles er goed en gezond uit, pfieuw! Weer een grote zorg minder. We kregen een echo foto mee en een stukje echo op dvd, die we thuis vol trots aan onze ouders lieten zien. En de rest wie maar wou. Nu twee jaar laten denk ik er even weer aan terug, dat stresvolle moment die ons uiteindelijk zoveel geluk bracht. Een kindje van ons dat kwam er aan, iets wat we samen gemaakt hebben en wat we samen zullen gaan laten opgroeien en natuurlijk opvoeden. Inmiddels is Aron alweer 20 maanden, en vieren we over 4 maand zijn tweede verjaardag. De tijd vliegt voorbij. Liefs, Joyce 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je