{{ message.message }}
{{ button.text }}

22 weken zwanger, de tijd gaat hard

Nadat we in het ziekenhuis het traject IUI met hormonen een keer hebben gehad, zijn we zwanger van ons eerste kindje.

Afbeelding blog '22 weken zwanger, de tijd gaat hard' Achtergrond blur afbeelding

Wat gaat de tijd hard! 

Ondertussen zijn we alweer over de helft. En wat genieten we ervan!!

Ik ben veel misselijk geweest, maar met heeel veel eten op een dag kwam ik de dagen goed door. Nu af en toe nog misselijk bij een hele sterke geur! Maar he als dat alles is;) 

Vanaf het begin heb ik af en toe pijn aan mijn stuitje, op het begin meer last van gehad en fysio gekregen. Nu gaat het eigenlijk best goed, tenzij ik teveel of gekke bewegingen maak. Dus goed op mijn houding en bewegingen letten dat scheelt al een heleboel.

En wat is het bijzonder om de baby te voelen! De eerste 'plopjes' twijfelend of het niet mijn darmen waren. Terwijl ik ook dacht maar zo heb ik mijn darmen nog nooit gevoeld.... En nu heeft mijn man, met zijn hand op de buik het kindje ook gevoeld. Zo een bijzonder moment. 

Het is allemaal zo bijzonder, en super om mee te mogen maken! Ik geniet intens en probeer ik zoveel mogelijk uit de zwangerschap te halen. Ik ga naar zwangerschapsverwenavondjes, ik zit op zwangerschapsgym, het liefste ga ik ook nog zwangerschapszwemmen doen maar daar ben ik nog niet aan toe gekomen...

Wat hebben jullie gedaan of doen jullie om alles uit de zwangerschap te halen en zoveel mogelijk ervan te genieten?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je