{{ message.message }}
{{ button.text }}

22 weekjes zwanger....

Morgen 22 weken zwanger maar ik voel me nog steeds niet echt blij.......

Afbeelding blog '22 weekjes zwanger....'

nu komt het spannendste. .. ik ga mn dochtertje ophalen... mn ex ziet me vandaag voor t eerst egt zwanger want kan het niet meer verbergen... 3 weken geleden had ik haar verteld dat ze grote zus werd. . Ze was zo blij.. moest huilrn toen ze zij.. mijn grootste wens is uitgekomen ik word zus.. Want jij wilde nig zo graag een kindje... ♡

Vandaag gaat ze zeker vragen wat het word.. ze wilde graag een broertje want zusjes maakte rotzooi... en papa wilde graag een meisje.. en jij een jongen he mama ... mn hart zit in mn keel om het er zo te gaan vertellen.. want ik krijg een meisje.. weer iets wat ik met mijn ex graag wilde.. een meisje . En nu krijg ik een meisje van iemand die ik amper ken.. niet weet als hij het egt meent   of me straks laat zitten.. zijn ex doet ook lekker moeielijk waardoor ik onzeker word... wil hij dit kindje wel egt... zijn eigen dochtertje wilde geen zusje.. en is er nog steeds vanslag van... zijn ex geeft mij de schuld dat ik expres zwanger ben geworden van hen en dat ik het allemaal heb gepland... mens...!!! Waar bemoei je je mee.. jullie zijn al 3 jaar uit elkaar... ik ben nu 22 weken zwanger.. en voel me nog steeds iedere dag in de war... waarom ben ik nu wel zwanger geworden. . Van iemand die ik helemaal niet goed denk.. schaam me omdat ik op 6feb. 2014 met hem ben gaan daten en gewoon een jaar later van zijn kind moet bevallen... hij zegt dat hij nog nooit zo verliefd is geweest op iemand.. maar meent hij het ook... ik hoop het zo... alles maakt me onzeker   vast de hormonen.......

Pffff... was t maar makkelijker..... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je