{{ message.message }}
{{ button.text }}

22 mei GUO Maastricht

Goed of slecht nieuws?!

Afbeelding blog '22 mei GUO Maastricht '

Na 2 slopende nachten wachten kregen we eindelijk op vrijdag ochtend 22 mei telefoon vanuit Maastricht. We konden die zelfde middag al terecht!

Opgelucht dat we eindelijk meer te horen kregen maar spanning voor wat er misschien komen gaat.. 

Aangekomen in Maastricht moesten we nog ruim drie kwartier wachten, en die duren lang als je vol zenuwen zit! 

En dan de echo..  Er werd ons verteld dat ze zoveel mogelijk probeerde te vertellen en uitleggen tijdens de echo, dat bij stilte we niet meteen hoeven te schrikken. Maar geloof me, dat doe je toch! Iedere stille minuut schiet er vanalles door je hoofd. Zou ze echt maar 1 klompvoetje hebben, misschien 2 klompvoetjes of gaan ze nog meer afwijkingen vinden?! 

Het verlossende woord! “Gelukkig” maar 1 klompvoetje en een prachtig gemiddelde score qua groei! Maar dan de vraag “of we een vruchtwaterpunctie willen” ? Ik vond deze vraag best wel heftig, het besef dat je kind onder de grote stempel “afwijking” valt. Maar onze keuze was definitief dat we dit niet wilden, we zouden de zwangerschap niet afbreken en hadden de volle vertrouwen na een goede NIPT test en uitgebreide GUO dat ze verder gezond is! En eerlijk is eerlijk, zekerheid heb je nooit.. 

Opgelucht konden we weer richting huis! En haar klompvoetje? We zijn heel positief dat dit gewoon goed komt! 

Weten hoe de zwangerschap en bevalling verder verloopt? Dit vertel ik in de volgende blog. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je