Snap
  • Zwanger
  • #zwanger
  • #21wekenzwanger
  • #momtebe
  • #bigbelly

21 weeks

And growing!!!
5 jaar geleden

Wat andere mensen over mijn buik denken kan me eigenlijk ook helemaal niks schelen hoewel ik eigenlijk alleen maar positieve reacties krijg hoor. Ik draag m’n buik ook met trots alleen zou het voor af en toe toch wel fijn zijn als ik m stiekem een beetje kon verbergen? succes (nog) met jou zwangerschap. Hoop voor je gewoon een natuurlijke bevalling krijg ;)

5 jaar geleden

Weet je, als je zwanger bent wordt je buik een soort van publiek bezit, waar iedereen kennelijk een mening over moet hebben. En het formaat van je buik is nooit goed. Bij de eerste kreeg ik rond de 27e pas een duidelijke buik, maar die groeide zo snel dat ik ook steeds weer moest uitleggen dat het er écht maar eentje was. Nu ben ik de 40 weken gepasseerd en moet ik steeds uitleggen dat ik dus al over tijd ben. Kennelijk is mijn buik dit keer dus te klein. Er zijn er mijns inziens maar 2 die een mening over je buik mogen hebben en dat ben je zelf, en dat is je verloskundige. Alle andere meningen doen er niet toe. Wat van binnen groeit is het belangrijkste. Ik zou hem niet verstoppen maar er trots op zijn. En zoek naar wat mooie sideways om het gesprek een andere kant op te leiden als je er klaar mee bent ;)

5 jaar geleden

Bij mij was het met 14 weken al zoals jij nu 20weken bent mij buik ging als.een speer en kreeg telkens de vraag ook op het werk van colleha's.elke dag maar weet zijn het er geen 2 dat was.mn grote irritatie punt. Maar lekker blijven showen je buik (deed ik wel tenminste)