{{ message.message }}
{{ button.text }}

2016; een achtbaan aan emoties en hormonen

Het is alweer december..... Wat is het afgelopen jaar voorbij gevlogen en wat was het een achtbaan van emoties en hormonen.

Afbeelding blog '2016; een achtbaan aan emoties en hormonen'

Op dit moment zitten we nog in de pittige eerste maanden na de geboorte van onze dochter en wanneer de muren op me afkomen of ik omval van slaap lees ik de blogs op mamaplaats als tijdsverdrijf, om mijn eigen zorgen te relativeren of om steun te vinden in het feit dat ik niet alleen sta. Steeds meer begint het weer te kriebelen om het schrijven van mijn eigen blogs weer op te pakken. Niet meer op mijn eigen website maar iets anoniemer via mamaplaats zodat ik ook de laatste remmingen om iemand te kwetsen van me af kan schudden tijdens het schrijven. Maar waarmee te beginnen??

Nu het jaar op het einde loopt is het tijd voor terug kijken. Wat is er veel verandert voor ons afgelopen jaar. Welicht een goed begin om met jullie te gaan delen?!

Ik zal proberen regelmatig een nieuwe blog te plaatsen en jullie daarmee mee te nemen door mijn emotionele achtbaan die 2016 was.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je