{{ message.message }}
{{ button.text }}

2012 het jaar met de vele veranderingen

2012 was voor mij een zwaar jaar , een jaar met veel up's en down's. Ik wil jullie graag vertellen hoe mijn leven toen verliep.

Afbeelding blog '2012 het jaar met de vele veranderingen ' Achtergrond blur afbeelding

Het was het jaar waarin ik op 29-01-2012 de liefde van mijn leven tegenkwam en nu dus echt zeker wist dat dit de papa van mijn kindjes mocht worden. Al snel vertrok ik richting Michael en ondanks dat wij geen vaste woon of verblijfplaats hadden kwamen we saampjes overal uit 

Ondanks de situatie waar wij inzaten voelde ik me enorm gelukkig, totdat mijn beste maatje mijn opa besloot dat hij niet langer ziek wilde zijn. Op 14 juni 2012 besloot mijn opa euthanasie te plegen en was dit een zwarte dag in mijn leven. Door het overlijden van mijn opa kwamen wij bij mijn oma te wonen in het mooie Rotterdam ik werkte toen der tijd in Spijkenisse dus dit was makkelijk voor mij te combineren. Het was heerlijk op de plek te zijn waar mijn opa al die jaren gewoond had. De maanden erna verliepen soepel en we hadden het super fijn bij mijn oma, het werk liep lekker en ook daar had ik het mega naar mijn zin. We wilden natuurlijk niks liever dan een eigen huisje , dit was helaas makkelijker gezegd dan gedaan en uiteindelijk kwamen we erachter dat particulier niet te doen was voor ons , de kosten die daar bij kwamen kijken waren belachelijk. Ondanks de vreselijke domper bleven wij positief en mochten we gelukkig lekker bij oma blijven.

In november voelde ik me redelijk belabberd, waar ik eerst vol energie zat was ik dagelijks enorm moe en voelde ik me vooral in de ochtend behoorlijk ziek. Op dat moment zocht ik er niet echt iets achter ik dacht eigenlijk dat het de stress was van de afgelopen maanden. Totdat ik overtijd was 1 dag 2 dagen, komt vanzelf dacht ik . We wilden zeker wel een kindje van ons samen alleen door de omstandigheden waren we er niet echt bewust mee bezig . Uiteindelijk was ik een week overtijd en was ik in de ochtend steeds zieker , na mijn werk toch maar even een testje kopen. De volgende ochtend zei ik tegen Michael ik ga even naar de wc en doe ik de test, Totaal niet bewust van het feit dat het wel is zo kon zijn, Michael sprong op dat moment nietsvermoedend onder de douche. Toen ik de test had gedaan kwamen eigenlijk pas de zenuwen wat als.... de minuten tikte dan ook op een slakkengang voorbij, totdat er iets veranderde op de test. 1 streepje ................... 2 streepjes !! Oh mijn god . Ik was zwanger , in mijn enthousiasme schreeuwde ik naar Michael ( die nog steeds nietsvermoedend onder de douche stond ) JE WORD PAPA, waardoor ik de reactie terug kreeg HE? Nee joh echt !!! .
Zo kwam ik er op 15 November 2012 achter dat ik zwanger was van onze kleine spruit. Ontzettend blij en gelukkig natuurlijk. Maar ook wisten we dat we diverse keuzes moesten gaan maken.

To be continued !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je