{{ message.message }}
{{ button.text }}

20 weken echo... #SPANNEND

Waarom zien veel vrouwen de 20 weken echo als een leuke echo? Ik kijk juist op tegen deze echo.

Afbeelding blog '20 weken echo... #SPANNEND'

Nu ik 17 weken zwanger ben zie ik steeds meer op tegen de 20 weken echo. Zal alles wel goed gaan met onze kleine meid, zal ze gezond zijn... Ik zit op een groep met allemaal mama's die rond de zelfde tijd zijn uitgerekend en zie daar regelmatig voorbij komen: "zin in de 20 weken echo want dan weten we eindelijk het geslacht". Ik kan hier soms erg boos om worden. Is het geslacht zo belangrijk dat dit boven het welzijn van je kindje in je buik gaat? Dit klinkt heel hard en tuurlijk 9 van de 10 keer zijn de baby'tjes gewoon gezond maar toch. De 20 weken echo is juist iets waar ik totaal niet naar uit kijk en zelfs als een berg tegen op zie. Er word niet voor niets gezegd een oppas voor de kinderen te zoeken aangezien deze onder geen enkele voorwaarden mee mogen  

Misschien dat ik een hele rare gedachten gang heb maar, het zit mij zo dwars om telkens te horen en te lezen over hoe leuk die 20 weken echo is want hoeveel vrouwen hebben wel misschien wel hartverscheurend nieuws gekregen tijdens deze echo en de moeilijkste keuze moeten maken die denkbaar is...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je