{{ message.message }}
{{ button.text }}

20 weken echo en cotrole Brandon

Terug komen 20 weken echo en controle ziekenhuis met zoontje ivm zijn balletjes

Afbeelding blog '20 weken echo en cotrole Brandon' Achtergrond blur afbeelding

afgelopen vrijdag hebben we de 20 weken echo gehad. De kleine man is bijna helemaal goed gekeurd. Ze kon eerst de maag niet vinden. Na lang zoeken eindelijk gevonden, maar aan de kleine kant(was nl al 21 weken). Vanmiddag moet ik terug komen en gaan ze nogmaals naar de maag kijken, in de hoop dat die nu gevult/groter is. Als dat niet het geval is worden we naar het ziekenhuis doorverwezen. 

Eind van de middag moeten we ook nog weer naar het ziekenhuis met ons zoontje. Hij is 21 juli geopereerd aan zijn niet ingedaalde balletjes. Ondanks dat ze beide balletjes hebben geplaatst, zien we er maar 1 zitten.

op de foto bij deze blog zie je ons zoontje. Hij was hier net uit de ok. Hij heeft 3 dagen veel pijn gehad. Daarna was het gelukkig over. Maarbhij zegt nu nog steeds elke dag dat het nog zeer doet. Dus we zullen zien wat de arts daarover zegt.

Dus we zijn druk, druk, druk vandaag.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je