{{ message.message }}
{{ button.text }}

20 weken echo baby Flipse

Iets waar je met spanning toch naar uitkijkt....

Afbeelding blog '20 weken echo baby Flipse ' Achtergrond blur afbeelding

We wilde heel graag het geslacht weten, wisten wij veel dat je dit schijnbaar al rond 13weken kan weten... Toch wilde we er geen extra echo voor aanvragen dus waren we van plan om te wachten tot de 20 weken echo. (ik kan je vertellen dat duurt dan nog erg lang)

Naast dat uiteraard de gezondheid van je kindje belangrijk is was ik toch ook veel bezig met wordt het een meisje of een jongen. Ik had zelf erg een vermoede dat het een meisje zou worden en mijn vriend dacht dat het een jongen zou zijn. De bekendmaking van het geslacht wilde we graag in het bijzijn van onze familie/vrienden onthullen. De uitnodigingen hadden we al naar ze gestuurd !  

Omdat we het niet wilde weten hadden we bij binnenkomst gevraagd of de echoscopiste het  op een briefje wilde schrijven in een gesloten envelop. Ze moest er om lachen en zei dat dit wel vaker gebeurd de laatste tijd. 

Nou daar lag ik met mijn blije gespannen gezichtje want we zouden weer een date hebben met ons mini mensje. Zo magisch om elke keer weer te zien! 

Onze baby werd inderdaad van top tot teen bekeken en bij het kijken rondom het geslacht moesten we onze ogen dicht houden. Wij hielden tijdens die momenten elkaars handjes vast en keken stiekem met een brede glimlach naar elkaar. 

Doordat de baby  niet goed lag kon de echoscopiste helaas niet alles goed bekijken. Ze wilde ons eigenlijk al snel weer terug zien maar omdat ze wist dat we binnen een paar dagen ons gender reveal feestje hadden was het opgeschoven naar een week later.  Wel kon ze gelukkig  het geslacht zien ze wist het 99% zeker. 

Gelijk die zelfde dag hebben we het envelopje gebracht naar de bakker die tevens een goede vriend van mijn vader is. En zijn we in spanning gaan wachten op het moment dat we er eindelijk achter zouden komen.... 

Afbeelding blog '20 weken echo baby Flipse '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je