{{ message.message }}
{{ button.text }}

20 weken echo..!!

En zo is de dag aangekomen waar je naar uitgekeken heb met gemengde gevoelens...Aan de ene kant voel je de spanning van zal alles goed zijn en aan de andere kant de blijheid om je kindje te zien bewegen en het hartje te horen kloppen,maar dan blijkt dat je kindje het linkeronderarmpje en handje mist wat nu???

Afbeelding blog '20 weken echo..!!'

En zo is de dag aangekomen waar je naar uitgekeken heb met gemengde gevoelens...Aan de ene kant voel je de spanning van zal alles goed zijn en aan de andere kant de blijheid om je kindje te zien bewegen en het hartje te horen kloppen.

En dan gaat de echo van start ze kijken natuurlijk een aantal punten na zoals of je kindje geen waterhoofd heeft,hazelip of alle hartkamers aanwezig zijn etc..tot nu was alles prima totdat ze bij de armpjes kwamen en er een armpje duidelijk te zien was maar waar was de andere??? die was maar tot de helft te zien alleen het bovenste gedeelte.. zo dat is even goed schrikken dan,maar met zekerheid konden ze nog niet zeggen of het echt zo was daarvoor moesten we naar het ziekenhuis voor een uitgebreide echo,maar daar werd idd bevestigd dat we dus een kindje krijgen wat een gedeelte van het linkeronderarmpje en handje mist,maar verder gelukkig helemaal gezond is! een oorzaak is er niet echt alleen hoe ze het in het ziekenhuis noemen het is domme pech..waarschijnlijk heeft het in de eerste drie maanden klem gezeten tegen een bloedvat of zenuw en is het zo afgestorven of heeft het niet verder kunnen groeien..

We zijn er erg van geschrokken,maar hebben het een plekje kunnen geven en we gaan met vol vertrouwen de toekomst tegemoet!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je