{{ message.message }}
{{ button.text }}

20% korting op alle kids jassen bij C&A

Afbeelding blog '20% korting op alle kids jassen bij C&A '

Nieuwe jassen bij C&A Online met 20% korting!

Met de nieuwe collectie jassen van C&A voor baby's, girls en boys blijven jouw kids warm! De collectie is geïnspireerd op kinderen die willen blijven spelen. Deze nieuwe kinderjassen bij C&A zijn praktisch én stylish. Een jas met afritsbare mouwen, of een uitneembare fleece voering, zorgt voor optimaal speelplezier! De boys gaan op zoek naar herfstavonturen in jassen met college look en de girls zoeken eekhoorntjes en herfst elfjes in kleurige gestikte jassen. En om het nog leuker te maken voor alle moeders, geeft C&A 20% korting op alle jassen voor kids en baby's! Bekijk nu de volledige collectie en bestel in de Online Shop.

Verstandig met Bio Cotton

Jij kunt een verschil maken door Bio Cotton te kiezen. Het katoen dat wordt gebruikt voor bijna alle kleding van C&A is 100% biologisch. Tien jaar geleden heeft C&A ervoor gekozen Bio Cotton als grondstof te gebruiken. Dat is beter voor onze leefomgeving, de boeren en voor onszelf. Inmiddels is C&A de nummer één in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van Bio Cotton. C&A maakt bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Dit duurzame programma wordt voortgezet met als doel alle katoenen kleding van C&A in 2020 100% duurzaam te produceren.

Over C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de Online Shop is het nóg gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als je graag goed gekleed de deur uit wilt gaan, dan moet je vaak diep in de buidel tasten. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn en kunt je jouw favoriete items gemakkelijk bij C&A vinden. Shop daarom nu de nieuwe collectie van C&A!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je