{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tweede kindje, voor ons net zo speciaal!!

Ik hoor het wel eens en ik zie het wel eens... Van een tweede kindje worden niet zoveel echo's gemaakt, geen buikfotoshoot gemaakt en er worden minder foto's gemaakt (natuurlijk heeft iedereen een eigen kijk hierop).

Afbeelding blog 'Tweede kindje, voor ons net zo speciaal!!'
Ik hoor het wel eens en ik zie het wel eens... Van een tweede kindje worden niet zoveel echo's gemaakt, geen buikfotoshoot gemaakt en er worden minder foto's gemaakt (natuurlijk heeft iedereen een eigen kijk hierop). Wij kunnen met heel veel trots zeggen dat wij in verwachting zijn van ons tweede kindje! HOERA! Ik ben al de hele tijd bezig erover dat wij precies dezelfde dingen willen gaan doen als wat we bij de eerste hebben gedaan... Dezelfde soorten echo's ook leuke foto's van online zetten als hij of zij geboren is. Voor mij is een eerste of tweede kindje precies hetzelfde en het voelt even speciaal... Maar toch valt mij op dat dit niet bij iedereen hetzelfde is... Ja ze kunnen het wel even speciaal vinden en etc... Maar het lijkt dan toch dat een eerste kindje altijd meer voor en mee gedaan wordt... Waar ligt dit aan? Kan iemand mij dit vertellen? En hoe hebben jullie dit ervaren als moeder van 2 of meerdere kids? Was het bij jullie ook anders bij de 2de de 3de of zelfs nummer 4 of 5? Of deed je net zoveel als bij een eerste wondertje? Opzich begrijp ik het natuurlijk wel, een eerste is altijd spannend je weet niet wat je te wachten staat en je ervaart alles voor de eerste keer. MAAR ik heb mijn zinnen erop gezet, ik zal er voor zorgen dat ik evenveel beeldmateriaal, en dagboeken (9 maanden dagboek, kraambezoekboek, baby's eerste jaar) voor beide kindjes heb... Zodat ik ze dat later kan laten zien, dat ik precies hetzelfde bij beide zwangerschappen en kindjes heb gedaan!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je