{{ message.message }}
{{ button.text }}

2. Hoi ziekenhuis, doei eigen bedje.

Om gelijk maar even verder te gaan, komt ie ;) Om toch maar niet alleen naar het ziekenhuis te gaan, had ik mijn moeder opgetrommeld. Ik moest een half uur aan het ctg liggen en werd m'n bloeddruk weer opgemeten. Ook werd mijn urine gecontroleerd, om te kijken of ik eiwitten uitplaste. Na die dingen te hebben gedaan, mochten we al snel bij de arts komen met de uitslag. Ik liep vrolijk mee en maakte nog de grap dat je vanaf de wachtkamer niet kon bedenken hoeveel kamers er waren. Eenmaal aan tafel kwam ze met een klap in m'n gezicht; 'we hebben de uitslagen bij elkaar gelegd, je hebt pre-eclampsie' (zwangerschapsvergiftiging) Nou, daar zit je dan. 'Eh, oké.. Dus? En nu?' 'Dat betekend dat je vanacht een nachtje hier blijft, zodat we je goed in de gaten kunnen houden' Nou toen hij kwam binnen hoor. Ik denk dat ze 'm op de gang hebben gehoord; BAM. Het enige wat ik kon doen was in tranen uitbarsten. Morgen deel 3;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je