{{ message.message }}
{{ button.text }}

#2 buikpijn en bloedverlies

Wanneer je bubbel uit elkaar barst en je even de weg helemaal kwijt bent....

Afbeelding blog '#2 buikpijn en bloedverlies'

Afgelopen middag gingen wij met z'n drieën naar een feestje....opgedoft en wel zaten we in de auto.... Onderweg had ik wat zeurende pijn in m'n rug ..dit heb ik wel vaker dus maakte me niet gelijk zorgen. Halverwege moest ik toch naar de wc ... Bij het afvegen zag ik het al.... Helder bloedverlies bij het afvegen.... Gelukkig niet in m'n slip.... Voor de zekerheid maar maandverband gebruikt en toch maar even de verloskundige gebeld...wat een lieve schat was dat zeg! Ondanks dat ze geen antwoord op onze vraag kon geven of dit nu betekende dat het toch mis gegaan was.... Heeft ze me wel gerust gesteld. De afspraak voor de eerste echo is verzet naar volgende week zaterdag en als er ook maar iets was konden we bellen. Later die middag weer naar de wc ...knikkende knieën... Wat als.... Maar maandverband was schoon! Bij het afvegen nog wel wat bloed maar al weer een stuk minder! Later die avond was het helemaal weg! En eenmaal thuis ook weg gebleven! Nog steeds zit ik wel in spanning.... Is het wel goed nog? Wat is het geweest? Die spanning is echt killing! Zometeen maar gaan slapen! Het feestje was zeker geslaagd! Maar wel met een zwart randje!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je