{{ message.message }}
{{ button.text }}

1ste blog wat vind ik dit spannend.....

Ik wil mij graag even voorstellen.... wie heeft er voor mij wat Tips voor een mooie blog???

Afbeelding blog '1ste blog wat vind ik dit spannend.....'

Ik wil mij graag even voorstellen.

ik ben sabrina, woon in den haag getrouwd met de allerlieste man en ben trotse mama van 2 prachtige meiden!!! Werk in het dagelijks leven als doktersassistente, dit werkt alleen niet in je eigen gezin heb ik al gemerkt, je blijft op de eerste plaats toch mama. 

ik heb nog nooit een nog geschreven maar wil dit graag gaan proberen. Ik lees al ruim een jaar blogs op MP wat ik echt geweldig vind . Ik vind het zo knap dat iedereen dat zo maar kan.

Ik wil in mijn blogs gaan schrijven over mijn zwangerschappen en bevallingen en natuurlijk over mijn meiden. 

Ik zal eerst maar is beginnen over de meisjes.

Sanne is de oudste, 5 en half jaar oud. Een vrolijk spring in het veld. Zwemt iedere week en danst ook. Ze zit nu in groep 2 en doet het super goed. Jullie zullen nog veel meer over haar gaan lezen ????

Dan hebben we Romy, ze is nu 1,5 jaar en een echte dondersteen.  Ze is de grote ontdekker. Alles is heel interessant en moet onderzocht worden. Ze gaat 2 keer in de week naar de crèche en vind dit helemaal super. Iedereen is lief! Ook over haar horen jullie nog wel meer.

Ik zou het leuk vinden als jullie wat tips kunnen geven hoe ik het beste en een blog kan schrijven en wat nu wel echt leuk is om te vertellen. Alvast bedankt!

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je