{{ message.message }}
{{ button.text }}

19 weken zwanger bijna weten we het geslacht

Deze week hebben we bevrijdingsdag gevierd. We hadden een afspraak bij de verloskundige en zijn we naar mijn tante geweest.

Afbeelding blog '19 weken zwanger bijna weten we het geslacht ' Achtergrond blur afbeelding

die had de kinderwagen bewaard van haar eigen zwangerschap en het ideale aan dat ding was dat het een 2 in 1 is dus je kan er een kinderwagen van maken en een buggy. nou ideaal en super lief. 

5 mei was gezellig dit jaar we hebben lekker op het gras gezeten naar live muziek luisteren.  Met een frisdrank in de zon. kijk daar kan ik nou intens van genieten. 

We gaan deze week beginnen met je bed schuren en verfen. Want ja ik stond erop mijn vriend te helpen met de babykamer. omdat samen een mooie kamer maken voor je leek me wel ff leuker als hem overal voor op te laten draaien 

Ook hebben we nog genoeg te doen. lijstjes maken voor de namen. Ik voor een meisje hij voor een jongen. bovendien moeten we ook nog dingen voor de babyuitzet en zal Google er nog even op naslaan wat er deze week allemaal klaar moet. ik kan dan ook niet wachten om te horen of we blauwe of roze muisjes gaan eten. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je