{{ message.message }}
{{ button.text }}

✨19 JAAR EN ONVERWACHT ZWANGER✨

Afbeelding blog '✨19 JAAR EN ONVERWACHT ZWANGER✨' Achtergrond blur afbeelding

Het was een doodnormale schooldag. Samen met wat vriendinnen afspreken aan onze favoriete spot, om dan met een veel te grote groep richting de schoolpoort te stappen.

Maar deze dag voelde echt anders. Het was al een tijdje dat ik mij wat minder goed voelde. Ik was vaker moe, misselijkheid, hoofdpijn en ik had heel veel maagzuur . Als je 19 bent denk je op dat moment totaal niet aan kinderen of zwangerschappen en alles wat erbij komt.

(als ik nu 1 van deze symptomen heb, gaat er heel snel een belletje rinkelen😅)

Ik weet nog goed dat ik tegen mijn beste vriendin vertelde dat ik eigenlijk totaal niet wist of ik onlangs nog mijn regels had gekregen en dat ik mij al een tijdje slecht voelde. We zaten elkaar nog te plagen “straks ben je zwanger, zie je ons al gaan met die kleine.’

Ik kon er mee lachen en vond het wel grappig, maar haar woorden bleven echt door mijn hoofd spoken. Wat als het echt zo is? Hoe ga ik dat doen? Kan ik wel een kind opvoeden? Wat zal mijn vriend ervan zeggen? Ik kon echt niet stoppen met denken.

Na een schooldag die maar niet leek voorbij te gaan, kon ik niet wachten om een test te gaan halen. De onzekerheid bleef echt aan me knagen en ik wou het gewoon weten! Ook mijn vriend was vol spanning aan het wachten in onze kamer terwijl ik de test afnam.

Je kan het wel raden dat het wachten echt een eeuwigheid duurde! Er spookten meer dan duizend dingen door mijn hoofd. Ik voelde mij echt zo slecht tot ik de positieve test zag. Alsof iets in mij zei: ‘je kan het wel, je bent hiervoor gemaakt.’

Ik liep naar onze kamer en mijn vriend zag er ondertussen al helemaal bleek uit van de zenuwen. Hij keek me echt zo lief aan en het enige wat ik nog kon zeggen was “you’re gonna be a dad.” Het was echt zo een speciaal moment en ik zal het voor eeuwig koesteren.

Lieve Quint, je was dan misschien wel niet gepland maar je bent meer dan welkom! Wij zien u zo graag💗

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je