{{ message.message }}
{{ button.text }}

18-06 De testdag!

Afbeelding blog '18-06 De testdag!' Achtergrond blur afbeelding

18 Juni was de dag dat we eindelijk mochten testen.. Aan de ene kant heb ik de afgelopen weken veel dingen gevoeld die ik eerder niet heb gevoeld maar ja het blijft een mind f#ck dat weten we ondertussen maar al te goed! Het enige wat nu anders was dan eerder is dat ik nog geen bloedverlies had wat ik bij de andere terugplaatsingen wel al had voor de testdatum.

De avond ervoor hadden we de test klaar gelegd zodat we het in de ochtend meteen konden doen.. ik was om 5.00 al wakker en moest heel nodig plassen dus had Bjorn maar wakker gemaakt en gezegd dat ik hem nu ging doen.

Omdat we er beide na al die maanden/jaren niet zo heel erg vanuit gingen dat het nu positief kon zijn bleven we vrij relaxed in bed liggen tot we de uitslag konden aflezen.

Bjorn ging kijken en zei: er moet een plusje komen toch? nou moppie sorry maar dan is het wee....... oh wacht even er lijkt toch wat te komen!

We hielden de test in het licht en zagen dan inderdaad heel licht een streepje komen maar eigenlijk niet duidelijk genoeg om er zeker van te zijn.

Gelukkig hadden we ook een digitale test in huis waar letterlijk in tekst op komt te staan of je wel of niet zwanger bent dus nu (toch iets minder relaxed als net) de volgende test. Wat kunnen die minuten lang duren! maar na 2 minuten verscheen er ZWANGER 1-2 WEKEN!!!! Eigenlijk waren we er beide stil van, dit is zo onwerkelijk! ik ben gewoon zwanger, onze kleine frummel is blijven zitten!

Die dag moest ik ook vanuit het ziekenhuis een bloedtest doen en dan zou ik tussen 12 en 14 uur kunnen bellen voor de uitslag.

Om 10.30 werd ik gebeld door de lieve verpleegkundige die ook bij de punctie was want ze kon niet wachten met het goede nieuws te vertellen.. JE BENT ZWANGER!

Oke nu was het wel heel echt.. ik wilde het dolgraag persoonlijk aan mn ouders en broer en (schoon)zus vertellen dus met wat smoesjes heb ik die nog een beetje in spanning gelaten want we konden pas in de avond langs.

Wat was het geweldig leuk om ze te verassen met dit nieuws! zo lang op gehoopt en ze hebben zoveel met ons meegeleefd dus ze waren allemaal minimaal net zo blij als wij zelf 💜

Ook de vader en broer en zus van Bjorn hebben we die avond via FaceTime verrast met dit goeie nieuws.. wat een leuke lieve reacties, daardoor werd het meteen nog een beetje meer echt!

Natuurlijk is het de komende weken nog spannend of het allemaal goed blijft gaan maar voor nu ben ik ZWANGER en dat is echt geweldig!


Liefs van Linds

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je