{{ message.message }}
{{ button.text }}

17e zwangerschapsweek

Hij vindt het zo bijzonder en mooi terwijl hij er in het begin zoveel moeite mee had.

Afbeelding blog '17e zwangerschapsweek'

Vandaag ben ik 16 weken en 4 dagen zwanger, mijn zwangerschap verloopt goed, mijn kwaaltjes zijn ook verminderd ondanks ik soms wel hoofdpijn heb, vervelende menstruatiekrampen, kokhalsneigingen heb en 21:00 uur ontzettend moe ben. 

Zondag was mijn vriend jarig (26) we gingen bij zijn moeder eten(bara's, sautosoep, gebakken kip) , zijn nicht was er ook met haar dochters en ik kreeg zoveel vragen hoever ben je nu, je buik is nog niet hééél groot en nog meer vragen. Best vermoeiend. 

Maandag had ik weer een afspraak bij de verloskundige, daar heb ik het hartje beluisterd en de verloskundige ging naar mijn baarmoeder voelen en ze gaf aan dat het goed groeit :) Ik heb wel aangegeven dat ik continue menstruatiekrampen heb, maar zij vertelde dat dat er bij hoort omdat mijn baarmoeder en de baby nu heel snel groeien.

Eigelijk zouden mijn vriend en ik morgen de geslachtsbepalende echo doen, maar in verband met zijn werk heb ik dit moeten afzeggen, dus nu gaan we wachten tot de 20 weken echo (14 november)  

Ondanks mijn vriend zijn nicht zei dat mn buik niet snel groeit, was de omvang van mijn buik zaterdag alweer 79,5 en een week daarvoor 77. Ik vind dat persoonlijk best vlug. Normaal heb ik maatje 32 of 34, en best een strakke platte buik maar nu niet meer. Mijn vriend lacht mij dagelijks uit op ee lieve manier omdat mijn buik zo ontzettend snel groeit. Hij vindt het zo bijzonder en mooi terwijl hij er in het begin zoveel moeite mee had.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je