Snap
  • Zwanger
  • kindje
  • eenzaam
  • angst
  • derde

17 weken zwanger 3de kindje

Even geleden dat ik iets geplaatst hebt. Na de cerclage lijkt het lichamelijk allemaal wel goed te gaan. Ben alleen ontzettend moe en duizelig. 

Merk ook dat alles stress die er om heen hangt me heel onzeker maakt en bang. Gelukkig heb ik nog steeds begeleiding vanuit het ziekenhuis. Echter zat ik daar van de week omdat ik duizelig was, hartklopping en scherpe steken in de buik rond de navel had. 

Alles is gecontroleerd bij de kleine boef daar gaat het goed mee. Alleen ja waar mijn klachten verder vandaan komen weten we nog niet. Misschien komen we dat ook wel helemaal niet te weten. Er is bloed afgenomen en morgen krijgen we daar de uitslag van. 

Krijg dan ook te horen of we rond de 22 weken weer een echo krijgen. Er staat er 1 gepland voor de 20ste week en dan zou het zoals bij elke zwangerschap rond de 24ste week zijn. 

Nu wil het feit dat ik rond de 22 weken ben rond de geboorte en sterfdag van mijn zoontje Jessie. Dus voor mijn en mijn man rust hebben we dit aangevraagd. Of we nu in de week bij de spoed zitten of dat er echt een afspraak staat. 

Lijkt me voor hun ook prettigere om dan toch een ingeplande afspraak te hebben. In de tussentijd merk ik dat ik verdrietiger aan het worden ben en meer en meer in het negatieve weg aan het zakken ben. Lijkt wel of het elke dag met een paar procent naar beneden gaat. Nu hebben we ook extra begeleiding in deze periode ingezet. 

Want ik wil hier niet aan door gaan. Zeker niet met de kleine meid die hier ook nog rond loopt.