{{ message.message }}
{{ button.text }}

16 weken alweer zwanger

De tijd vliegt, gelukkig

Afbeelding blog '16 weken alweer zwanger'

Alweer 16 weken zwanger. Niet veel gedeeld. Deels doordat ik genoeg aan mijzelf had. Elke keer een week verder hoop ik mij fysiek beter te voelen. Helaas nog steeds 24/7 misselijk. Na 3 maanden begin ik dit aan mijn lijf te merken. Waar de meesten zich na 12-16 weken beter gaan voelen, worden de klachten heftiger. Met name werk is zo zwaar. Het is echt overleven. Dit allemaal.zorgt voor wat donkere wolken in mijn hoofd. Ik ben dolblij met ons kindje maar zou zo naar februari doorspoelen. Ik werk en kom thuis en ga slapen. Op vrije dagen onderneem ik 1 ding (boodschappen doen of speeltuintke voor 30 min) en verder op de bank. Slaap met mn dochter mee. En alsnog veel buikpijn, bekkenklachten, misselijkheid en vermoeidheid. Op advies verloskundige nu komende week gesprek met werk. Verloskundige is bang dat ik over grenzen ga en als ik nu al zoveel.klachten heb, zegt ze dat ik op moet passen. Even kijken wat er mogelijk is en wat er moet gebeuren. Voelt extreem.als falen. Bij mn dochter tot 26 weken 40-50 uur gewerkt per week en nu gewoon geen optie. Nog steeds wil ik tot november alles volop blijven doen omdat mijn contract nog verlengd moet worden maar de gezondheid van mn kind en mij gaat voor. Dus zien wel wat consequenties zijn. Hoop dat ze het begrijpen en zo niet, zegt mn man dat het geen bedrijf is waar ik voor zou moeten willen werken. To be continued. Als ik me beter ga voelen, horen jullie het.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je