Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • vermoeidheid
  • misselijk
  • wolken
  • Donkere

16 weken alweer zwanger

De tijd vliegt, gelukkig
5 jaar geleden

Thanks dat is ook nog ee goede optie. Helaas zit ik met contractverlenging tijdens mijn zwangerschap. Nog voor verlof. Maar gezondheid voor alles. Werk is er gelukkig zat

5 jaar geleden

Jawel, dat ging gelukkig prima. Hij was flink op het matje geroepen door de arbo arts. Kort daarna werd hij zelf vader en zijn vrouw had veel last tijdens de zwangerschap. Heb hem gevraagd of zij ook lastig was ;-) De ervaring die ik heb met de arbo mbt zwangerschap, zij willen natuurlijk ook niet het risico lopen op complicaties en zullen daarom meestal het advies van de vk volgen. Mocht je twijfelen kun je ze ook altijd zelf bellen om advies te vragen.

5 jaar geleden

Dank je wel. Dit sterkt me. Dit is precies waar mijn vk bang voor is. Maar druist tegen alles in. Ik weet dat ik liever goed voel en werk. Mijn omgeving ook. Dus als ze me niet geloven is het pech. Als ze niets willen aanpassen vraag ik indd om gesprek arboarts. Ben jij wel terug gegaan na je verlof en hoe ging dat?

5 jaar geleden

Ik moest met 18 weken al minder gaan werken, ging zo tegen mijn gevoel in, vooral toen mijn baas mij even vertelde dat ik lastig was. Ik moest maar naar de Arbo van hem en (tegen alle verwachtingen van mijn baas in) besloot deze dat ik per direct minder moest gaan werken. 6 weken daarna, in de drukte van de zomervakantie, bleek ik zoveel harde buiken te hebben dat ik plat moest. Mijn baas belde weer en dreigde dat ik moest komen. Mijn man nam de tel over en vertelde hem dat hij in de sxxt kon zakken. Diezelfde middag controle thuis van de arbo en hij belde mijn baas boos op en vertelde hem dat ik per direct thuis bleef en dat hij het zichzelf mocht aanrekenen als mijn kind te vroeg of met complicaties ter wereld zou komen. Geloof dat mijn baas wat anders had verwacht. Gelukkig pas met 39 weken bevallen. Enige wat ik hiermee wil zeggen is: luister naar je lichaam en de vk en schakel zo nodig zelf de arbo in. Succes en hopelijk kun je je rust vinden hierin.