{{ message.message }}
{{ button.text }}

16 oktober 2020

Ik probeer mijzelf te overtuigen dat het ooit gaat lukken

Afbeelding blog '16 oktober 2020' Achtergrond blur afbeelding

Ken je het gevoel dat alles je voorbij gaat en dat jij geen houvast meer hebt. Dat jij gewoon nergens zin meer hebt. Het liefst lig ik in mijn bed en doe niks, dagen lang. Maar dat kan ik niet doen, heb mijn verantwoordelijkheden. Ik ben een vrouw met een fulltime job. Waar ik op mijn prestatie wordt afgerekend. Vrouw en jong zijn is al lastig , laat staan een vrouw die haar zwakheid laat zien. Ik ben een tante van 7 kinderen, waar ik het liefst tijd mee doorbreng. Maar sinds het niet lukt om zelf moederschap te voelen, wil ik dat ook niet meer. Ik kan er niet meer van genieten. Als ik mijn man zie , hoe hij met de kinderen speelt.. krijg ik diep van binnen schuldgevoel, dat ik zelfs aan hem niet meer durf te laten zien. Ik loop nogsteeds rond zonder mijn emotionele zwakheid te openbaren.

Ik ben aan het googlen naar mensen die in dezelfde schoenen als ik hebben gestaan , waar hun wens uiteindelijk is vervuld. Daaruit probeer ik  mijn kracht uit te halen.. Ik geef toe, ben heel erg wanhopig. Sta op het punt om alles uit te proberen, wat mogelijk is.. Ik maakte vroeger opmerking over mensen met een bepaalde ziekte die alternatieve geneeswijze zochten en wat totaal op waanzin leek. Nu begrijp ik ze gewoon, begrijp waarom ze zoveel geld uitgaven voor iets, wat misschien totaal geen toevoeging zou hebben op herstel. 

Ik heb nu voor de dinsdag een afspraak gemaakt acupuncture. Moet heel eerlijk wezen, de vrouw aan de telefoon klinkte ook niet echt overtuigend.. Maar jah ander half uur, 72 euro behandeling. Waarbij ze mij om de drie weken wilt zien.. Hopelijk helpt het om me energielevel wat hoger te krijgen en van mijn depressieve gevoelens af te komen.

Ik neem nog steeds 1 multi vitamine in de ochtend en 1 DHA en antioxidanten in de avond. Van de huisarts ijzertabletten en vitamine D (vloeibaar ) ontvangen. Voor de rest al bijna een maand, geen koffie of frisdrank gedronken. In de avond geen brood meer. En sinds vorige week begonnen met 1 keer perweek bootcampen. Hopelijk komt het door deze maatregelen mijn lichaam beter in balans. Zodat ik ook een keer de kans krijg om zwangerschap test uit te voeren. 

Voor volgende maand , wil ik een thee uitproberen wat een lezer had geadviseerd (om de barmmoeder warm te houden). Daarmee ben ik niet aan de slag gegaan omdat ik eerst deze twee cyclussen met innemen van vitamines wil uitproberen.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je