{{ message.message }}
{{ button.text }}

11-12-13 samen zwanger met bestie

Geweldig weer samen zwanger maar nu met mijn beste vriendin! Samen groeiende buiken!

Afbeelding blog '11-12-13 samen zwanger met bestie' Achtergrond blur afbeelding


Jaaaa, vandaag heeft m'n beste vriendin positief getest! :wub nu zijn we lekker samen zwanger! En schelen 2 weken à 3 weken ong :laugh ik vind dit echt super!!! Samen lekker baby zwijmelen haha voor haar de 1e :happy Vandaag ben ik 7 weken zwanger en voel me geweldig! Net zoals 1e zw hoop dat t ook zo blijft  haha maandag echo!!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je