{{ message.message }}
{{ button.text }}

10u afspraak gynaecoloog bloeddruk checken

Even bloeddruk meten tot opname.... zoals ik al had gedacht is mijn bloeddruk nog aan hoge kant

Afbeelding blog '10u afspraak gynaecoloog bloeddruk checken' Achtergrond blur afbeelding

helaas... toch opname in zkh. Bloeddruk was toch nog te hoog . Nu aan de medicatie om bloeddruk lager te krijgen.  Balen maar niks aan te doen.  Morgen verder kijken hoe of wat. Harde buiken en hoofdpijn is geen pretje. Ik ben in ieder geval in goede handen.  Hopelijk gauw weer thuis. In je eigen bed slaap je toch het fijnst! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je