Snap
  • Zwanger

10 WEETJES OVER .... mij en mijn gezin

StephanieDaan had laatst een leuk blog geschreven. Ik heb haar idee overgenomen in dit blog. Beter goed gejat dan slecht bedacht.

Dus bij deze de 10 weetjes over mij en mijn gezin.

Wist je dat...

1. We in plaats van getrouwd een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan omdat ik een probleem heb met het woord trouwen.

2. We beiden geboren en getogen zijn in Utrecht, hier nog steeds wonen en werken en onze families ook. Lekker makkelijk alles zo dichtbij.

3. Ons gezin bestaat uit mijzelf Feline, mijn partner Akko, ons zoontje Nino en onze twee poezen Pinda en Taffy.

4. We beide graag naar festivals gaan, al gebeurt dit sinds Nino's komst niet zo vaak meer.

5. Akko eerder klaar was voor kinderen dan ik, ondanks dat iedereen juist anders om dacht.

6. Ik na 2 maanden al zwanger bleek te zijn en en dat precies tegelijk met een vriendinnetje. Onze zoontjes zijn uiteindelijk met 2 dagen verschil geboren.

7. We uit een onderwijs gezin komen. De vader van Akko is middelbare school leraar Economie, mijn moeder is lerares bouwkunde op het HBO, ik ben basisschool lerares en mijn vriend werkt bij de MBO-raad.

8. Ik half Duits ben. Tweetalig opgevoed ben en ik één jaar, toen ik 7 jaar was, in Berlijn gewoond heb. En dat ik nu probeer Nino een klein beetje Duits mee te geven, zodat hij later mijn Duitse familie wel kan begrijpen.

9. Dat we al lang een meisjes naam klaar hadden liggen maar het bedenken van een jongensnaam erg moeilijk vonden.

10. Dat we alweer 10 jaar bij elkaar zijn, nu 1 jaar samen met Nino en hopen dat er nog meer leuke kindjes ons gezinnetje gaan vergezellen.

Ik ben benieuwd naar de 10 weetjes vab jullie gezinnen, doen jullie mee?

8 jaar geleden

Leuk :)

8 jaar geleden

leuk om te weten, ik ga mee doen ;)

8 jaar geleden

Wat leuk!