Snap
  • Zwanger

#10 Geen twijfel meer!!

Goh, mijn vorige blog ging over twijfel. Of we er wel zeker van waren of we voor een tweede kindje zouden gaan.

Die twijfel is weg! Helemaal weg! Weg! Weg!! 

Gelukkig maar. Want we willen het echt heel graag! 

We hebben alles even op een rijtje gezet, en dit is helemaal niet verkeerd om af en toe eens te doen. We redden het financieel zeker wel. We redden het samen ook makkelijk! En voor onze zoon, Fynn, zou het alleen maar super leuk zijn om een maatje te hebben! 

Ik denk dat het de hormonen waren, want ik was ongesteld. En dat het er ook mee te maken heeft, dat het nog niet gelukt is zwanger te raken. Terwijl we pas 3,5 maand bezig zijn. Maar om me heen raakt iedereen ineens zwanger! En eentje al binnen een maand! 

Ja...ik ben stiekem wel een klein beetje jaloers, maar ik gun het ze van harte!!! En ik gun het ons ook! Heel erg! 

Ik kan niet wachten om weer zwanger te zijn. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik zó genoten! Ik zat echt op een XXL roze wolk! Ik had bijna alles al in huis voordat ik wist of we een zoon of dochter zouden krijgen. Behalve de kleding natuurlijk, maar de rest wel. Alleen de accessoires voor zijn kamertje zijn er later bij gekomen, dus hij heeft wel een echte jongenskamer. 

Maar wat heb ik van die tijd genoten. Ik voelde me de allersterkste vrouw! Zat lekker in m'n vel en vanaf de dag dat we wisten dat ik zwanger was, wilde ik mijn buik al showen, zonder dat ik die toen al had, haha! En ook ik heb de ochtend- én avondmisselijkheid gehad. Ik kon 's ochtends en 's avonds alleen maar yoghurt eten en ik moest elke dag sinaasappels eten of sinaasappelsap drinken. Ik bestelde in restaurants een glas ijs, aangevuld met ice tea, want ik moest ijskoud drinken (het grootste deel van mijn zwangerschap was in de winter). En ik at wat meer oude kaas. Verder had ik geen gekke dingen. Het enige dat ik erg moeilijk vond, was dat ik niet op mijn buik kon slapen, waardoor ik dus amper sliep. Maar energie had ik genoeg, want dat heb ik altijd. 

Wachten is vreselijk! Op de trein, in de rij, in de file...wachten is nooit leuk. En nu des te erger. Maar geduld moeten we wel hebben. Anders lukt het niet. 

Donderdag kan ik de ovulatietest voor het eerst gebruiken. Ik heb ze nog nooit gebruikt en ik hoop dat dit voor ons werkt!

Wordt vervolgd...

8 jaar geleden

Snap ik helemaal! Succes!

8 jaar geleden

Ja die is er wel, maar officieel alleen voor nood... Maar denk dat ik toch wel even ga bellen morgen... Vind het maar verdacht ;)

8 jaar geleden

Dat zijn zeker veel dingen, zeg! Zó overduidelijk zijn ze bij mij nog niet geweest de afgelopen maanden. Heeft je huisarts niet een andere aangewezen arts als hij op vakantie Is? Die van mij gaat ook vaak op vakantie en dan kan ik bij een andere praktijk terecht.

8 jaar geleden

vanaf 18:00 begin ik heel moe te worden, vaak hoofdpijn, lichte krampen in mijn onderbuik, honger in de nacht en overdag minder eetlust, krampen in mijn bovenbenen, meer zweten... Dat was het zo'n beetje, maar mijn huisarts heeft weer eens vakantie, dus ik kijk nog even wat ik ga doen...