{{ message.message }}
{{ button.text }}

#1 Nieuwe baan, verhuizen én een positieve zwangerschapstest.

"Wat betekent een plusje ook alweer?"

Afbeelding blog '#1 Nieuwe baan, verhuizen én een positieve zwangerschapstest.' Achtergrond blur afbeelding

December 2018 / januari 2019

Wat was afgelopen december toch een bijzondere maand. Mijn vriend en ik hadden allebei net een nieuwe baan en na al een jaar opzoek geweest te zijn naar een woning, kregen wij eindelijk een woning toegezegd. Wat heeft dat veel spanningen tussen mij en mijn vriend gekost! We waren het allebei enorm beu in het kleine appartement met twee katten. Geen stukje om lekker buiten te zitten, altijd óf met de lift óf die trappen op. Mijn auto die niet voor de deur kon staan etc etc... Dolgelukkig waren we toen we dus hoorden dat we ergens anders konden gaan wonen. Bij de eerste bezichtiging waren we dan ook direct verliefd geworden op het huis, het huis waar we onze toekomst konden gaan opbouwen. 

Gelukkig hoefden we niet veel aan het huis te doen en kwamen onze ouders en lieve vrienden helpen. Ik voelde me de laatste tijd al erg vermoeid, maar dat had ik wel vaker en was eigenlijk niks nieuws. Mijn menstruatie was ook wel eens onregelmatig. Eerste instantie dacht ik ook dat dit te maken had met spanningen en verhuisstress. Toch bleek het anders... 

De tafel moest naar boven verhuisd worden, iets wat voor mij normaal geen probleem is, ben dan wel niet zo sterk als poppey, maar sjouwen dat kan ik wel, althans dat dacht ik toch. Het ging alleen moeizamer dan ik dacht. Ik moest ook direct op bed gaan liggen, omdat ik het gevoel had dat ik moest gaan spugen. Daar ging een klein belletje rinkelen, ik zou toch niet zwanger zijn?

Inmiddels was het al januari en hadden we onze eerste nachtjes in ons nieuwe huisje al gehad, toen ik tegen mijn vriend zei: "Misschien moeten we het toch maar eens gaan testen". Ik was na een revalidatie van meer dan een jaar (beide kruisbanden) alweer flink aan het sporten, handballen en zelfs met een personal trainer gestart, maar zag lichamelijk geen verdere verbetering. Ik had zelfs eerder het gevoel dat ik dikker werd. Dus ook door die redenen had ik mijn vriend op pad gestuurd naar de drogist voor een test. 

Direct ben ik naar de wc gegaan om de test uit te voeren. Ik vond het wel erg spannend, dus was ook in een trance weer terug op de bank gaan zitten, terwijl ik de test in de wc had laten liggen. Mijn vriend was ondertussen aan het koken en vroeg of ik de uitslag al wist: "Hij ligt nog daar op de wastafel", was mijn antwoord. Verbaasd dat hij was liep hij naar de wc om te kijken. "Wat betekent een plusje ook alweer?", riep hij vanaf de gang. Volgens mij ben ik dan inderdaad zwanger, was mijn droge reactie...

Afbeelding blog '#1 Nieuwe baan, verhuizen én een positieve zwangerschapstest.'
Afbeelding blog '#1 Nieuwe baan, verhuizen én een positieve zwangerschapstest.'
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je