{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 jaar (geleden)

Afbeelding blog '1 jaar (geleden)' Achtergrond blur afbeelding
Vandaag een jaar geleden schreeuwde ik het uit tegen de verloskundige in het ziekenhuis. "IK PERS HELEMAAL NIET MEER EN IK HOEF DAT KIND ÓÓK AL NIET MEER!!!!!" Niet dat ik zo'n drama bevaling heb gehad hoor. Integendeel, als ik er op terug kijk was het appeltje eitje. Maar op het moment zelf was ik woest op alles en iedereen om mij heen... We zijn nu precies een jaar verder en wat hebben Denvy en ik samen al veel mee gemaakt. De eerste keer naar buiten, voor het eerst omrollen in de box, zelf kunnen zitten, staan en nu al bijna lopen. Zo'n jaar vliegt voorbij! Van een hulpeloos kleine baby naar een pittige dreumes die alles na zegt wat ze hoort. Vandaag hebben we Denvy haar verjaardag uitbundig gevierd. The whole shebang! Met een huis vol lieve vrienden en familie, een heleboel kadootjes, taart en een nieuwe verjaardagsoutfit was het een dag om nooit te vergeten. Lieve Denvy... mooi meisje van mij, van harte met je eerste verjaardag. De wereld is mooier met jou!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je